Week van de Zee

16 jul tot 22 jul

In de week van 16 t/m 22 juli staat Restaurant Abby’s in het teken van de ‘Week van de Zee’. Tijdens deze speciale thema week kunt u genieten van diverse voor- en hoofdgerechten met de zee in de hoofdrol.

Menukaart Week van de Zee:


Starters

Oesters | per stuk 2.00
Flammkuchen | tataki van Albacore tonijn | groene linzen | curry 8.50


Voorgerechten

Rode mul | aardappelkaantjes | schuim van vichyssoise | citroencrème 10.50
Clam chowder | vongole | zeekat | salty fingers 8.50
Gegrilde sardine | crouton van Turks brood | salade van tomaat, Spaanse olijfolie en dragon 10.50
Rillettes van gerookte poon | Opperdoezer ronde | citroencrème | gefrituurde oester 12.50
Zeebaars carpaccio | ingelegde komkommer | radijs | limoenmayonaise | Hollandse garnalen 12.50
Op appelhout gerookte zalm | filodeeg | citroenpeper | daslook-yoghurtschuim 11.50
Ceviche van coquille | gebakken tijgergamba | zeekraal | yuzu-vinaigrette 11.00

Hoofdgerechten

Heilbot papillote | zeegroente | Opperdoezer ronde | kokkels | bospeen 24.50
Scheermessen | vongole | langoustine | inktvispasta | antiboise 24.50
Dagvangst | venkel-yuzu risotto | rivierkreeftjes | gremolata v.a. 23.50
Mosselpannetje traditioneel | zomerse salade | verschillende sausen | frites 19.50
Tonijnburger | wakame salade | Vietnamese limoensaus | sesambol 17.50
Salade zalmlamellen | haricots verts | little gem | kwartelei | ingelegde groente 19.50
Gegratineerde kreeft | ravioli van tuinbonen en Pecorino | groene asperge heel 23.50 | half 14.50
Plateau Fruits de Mer | diverse schaal- en schelpdieren | vanaf 2 personen p.p. 29.50


Reserveren? Neem contact met ons op via 072-5111111.