Week van het Wild (16 – 22 okt)

Van 16 oktober t/m 22 oktober kunt u bij Abby’s genieten van verschillende wildgerechten.
Er wordt naast de reguliere kaart ook een menu met wildgerechten gemaakt.


Wildmenu

 – Voorgerechten – 

Carpaccio van het hert 12.50
vadouvandressing | parmezaan | waterkers

Duivenborst 12.50
eendenlever | focacciacrouton | balsamicojus

Rilette van eend 10.50
zilverui | bloemkoolcrème | crostini

Lichtgebonden wildsoep 7.00
paddestoelen | crème fraîche

Gebakken paddestoelen (V) 9.50
brioche | truffelsalsa


 – Hoofdgerechten –

Hertenbiefstuk 25.50
rode kool | knolselderijpuree | rode wijn jus

Wilde eendenborst half 16.50 | heel 24.50
geconfijt boutje | oerpeen | jus van steranijs

Wildstoofpotje 20.50
aardappelmousseline | gebakken spruitjes

Duo van wildzwijn 25.50
pomme fondant | pastinaak | bloemkoolcrème

Konijnenbout 21.50
zuurkool | gestoofde kriel | peperjus


Geen wildliefhebber?
U kunt ook een gerecht kiezen van de reguliere kaart.

WVHW_mobiel