Catering in Alkmaar | Iets te vieren? - Restaurant Abby's

Welkom bij

Restaurant Abby's

Heb je een familiedag, zakelijke bijeenkomst of een reünie?
Dan ben je bij Restaurant Abby's aan het goede adres!

Catering omgeving Alkmaar door Restaurant Abby’s

Voor bedrijven
Veel bedrijven hebben wel eens iets te vieren en grijpen zo’n gelegenheid aan om er een onvergetelijk feest van te maken voor medewerkers, partners en relaties. Bij een feest hoort natuurlijk ook eten en drinken. Restaurant Abby’s heeft gepassioneerde koks die u en uw gasten graag verrassen en verwennen met heerlijke hapjes en gerechten. Hierbij maken zij gebruik van verse ingrediënten, subtiele kruiden en een zorgvuldige, toegewijde bereiding. De catering van uw bedrijfsevenement wordt met Abby’s een onvergetelijke ervaring. Wilt u helemaal niets zelf doen tijdens uw feest, dan kunnen wij ook voor de bediening zorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Vergaderingen
Heeft u een grote zakelijke bijeenkomst, waar een diner op de vergaderlocatie ideaal is? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Voor particulieren
Of u nu een familiedag, een reünie, een vrienden- of vriendinnenfeest of een jubileum viert, iedereen is nieuwsgierig naar wat er gegeten wordt. Bent u voor uw feest op zoek naar hapjes of een compleet diner? Dan bent u bij Abby’s aan het juiste adres. In overleg met u leveren wij heerlijke hapjes of een mooi diner. En wilt helemaal niets zelf doen tijdens uw feest, dan kunnen wij ook voor de bediening zorgen, zodat u zelf ook optimaal kunt genieten. Vraag naar de mogelijkheden!

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur ons dan een mail naar info@abbysalkmaar.nl.