Week van de Zee

1 jul tot 7 jul

In de week van 1 t/m 7 juli staat Restaurant Abby’s in het teken van de ‘Week van de Zee’. Tijdens deze speciale thema week kunt u genieten van diverse voor- en hoofdgerechten met de zee in de hoofdrol.

Menukaart Week van de Zee:

Starters

Gillardeau oester | sjalot in rode wijnazijn | per stuk  3.00
Flammkuchen | tzaziki | gerookte zalm  9.50


Voorgerechten

Bouillabaise | rouille | crostini  11.00
Carpaccio van kabeljauw | roodalg | vinaigrette rosé peper | limoencress  12.00
Salade halve kreeft | groene asperges | gekonfijte tomaatjes | kreeftenschuim  15.50
Gebakken schelpen | kokkels | mosselen | scheermessen | vongole | citroengemberboter  14.50
Sashimi tonijn | zalm | wakame | wasabi | sojasaus  12.00
Thaise viskoekjes | citroenmelisse schuim | koriander | wakame krokant  10.00
Zalmtartaar | kwarteleitjes | wortelsap | gember | kaviaar  11.50
Gamba’s | gekonfijte carnaval tomaatjes | bruchetta  11.50


Hoofdgerechten

Veerman’s vis special | Thaise green curry risotto  23.50
Gegrilde gamba’s | limoen | koriander | gegrild Turks brood | kruiden-knoflooksalsa | gegrilde little gem  22.50
Mosselen traditioneel | sla | frites  19.50
Zomerschol en Papillot | groene asperges | boterkriel | Hollandaise saus  23.50
Pasta Vongole | scheermessen | mosselen| kokkel | zeekraal  19.50
Hele kreeft | spinazie linguine | zeegroente | beurre blanc  23.50
Plateau Fruit-de-mer | vanaf 2 personen | p.p. 29.50
Salade Niçoise | gegrilde tonijn | haricots verts | Romaine sla | boquerones  19.50


Reserveren? Bel ons via 072-5111111.