Week van de Zee

19 aug tot 25 aug

In de week van 19 t/m 25 augustus staat Restaurant Abby’s wederom in het teken van de ‘Week van de Zee’. Tijdens deze speciale themaweek kunt u genieten van diverse voor- en hoofdgerechten met de zee in de hoofdrol.

Menukaart Week van de Zee:

Starters

Gillardeau oester | sjalot in rode wijnazijn | per stuk  3.00
Flammkuchen | tzaziki | zalmtartaar  9.50


Voorgerechten

Bouillabaise | rouille | crostini  11.00
Carpaccio van kabeljauw | roodalg | vinaigrette rosé peper | limoencress  12.00
Salade halve kreeft | groene asperges | gekonfijte tomaatjes | kreeftenschuim  15.50
Gebakken schelpen | kokkels | mosselen | scheermessen | vongole | citroengemberboter  14.50
Sashimi tonijn | zalm | wakame | wasabi | sojasaus  12.00
Thaise viskoekjes | citroenmelisse schuim | koriander | wakame krokant  10.00
Zalmtartaar | kwarteleitjes | wortelsap | gember | kaviaar  11.50
Gamba’s | gekonfijte carnaval tomaatjes | bruchetta  11.50


Hoofdgerechten

Veerman’s vis special | Thaise green curry risotto  23.50
Mosselen traditioneel | sla | frites  19.50
Zomerschol en Papillot | groene asperges | boterkriel | Hollandaise saus  23.50
Hele kreeft | spinazie linguine | zeegroente | beurre blanc  23.50
Plateau Fruit-de-mer | vanaf 2 personen | p.p. 29.50

Reserveren? Bel ons via 072-5111111.