Groepen

Voor groepen vanaf 12 personen serveren wij een 3-gangen keuzemenu voor € 35,00 p.p. of een 4-gangen voor € 38,50 p.p. of 5-gangen keuze menu voor € 45,00 p.p.

Het is wel de bedoeling dat de gehele groep één en het zelfde menu kiest. 

Maar u kunt ook a la carte lunchen of dineren. Wilt u meer informatie? stuur dan een mail naar info@restaurantabbys.nl of bel 072 – 511 11 11

3-gangen keuze menu 35.00 p.p.

 

Voorgerecht

Lijnzaad cracker met paprika hummus
mizuna | spinazi | pittige cress kruidendressing (veg)
of

Carpaccio
truffel-mayonaise | rucola | pijnboompitten Valgrana
of
Zalm gravad lax
koriander-bietensalade | komkommercrème

Hoofdgerecht

Truffelrisotto bospaddenstoelen | Parmezaan cracker |rucola (veg)
of
Krokant gebakken kalfssucade zacht gegaarde kalfslende | biet | hazelnoten puree | zuurkool rouleaux | kalfsjus
of
Vis van de dag met seizoengroente
Dessert
Petit grand dessert

 

 

4-gangen keuze menu 38,50 p.p.

Voorgerecht

Lijnzaad cracker met paprika hummus
mizuna | spinazi | pittige cress kruidendressing (veg)
of

Carpaccio
truffel-mayonaise | rucola | pijnboompitten Valgrana
of
Zalm gravad lax
koriander-bietensalade | komkommercrème
Tussengerecht

Soep van de dag

of

Harira soep
linzen | peperolie | kikkererwten (veg)
Hoofdgerecht

Truffelrisotto bospaddenstoelen | Parmezaan cracker |rucola (veg)
of
Krokant gebakken kalfssucade zacht gegaarde kalfslende | biet | hazelnoten puree | zuurkool rouleaux | kalfsjus
of
Vis van de dag met seizoengroente
Dessert
Petit grand dessert

 

5-gangen keuze menu 45.00 p.p.

Voorgerecht

Lijnzaad cracker met paprika hummus
mizuna | spinazi | pittige cress kruidendressing (veg)
of

Carpaccio
truffel-mayonaise | rucola | pijnboompitten Valgrana
of
Zalm gravad lax
koriander-bietensalade | komkommercrème

Tussengerecht
Soep van de dag

Tussengerecht

Spaanse gamba’s | tomaten | knoflook | basilicum | bruchette tomaat Tom kha seafood
vis | rode curry | cocos | koriander
Hoofdgerecht

Truffelrisotto bospaddenstoelen | Parmezaan cracker |rucola (veg)
of
Krokant gebakken kalfssucade zacht gegaarde kalfslende | biet | hazelnoten puree | zuurkool rouleaux | kalfsjus
of
Vis van de dag met seizoengroente
Dessert
Petit grand dessert