Welkom bij Restaurant Abby's - Lunchen, Dineren & Borrelen in Alkmaar

Abby's

Hoera wij zijn weer open!!

Openingstijden: 

Maandag : tijdelijk gesloten tot 1 september

Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Wij zijn per direct op zoek naar parttime bediening die ons team komt versterken en aanvullen. Ben je geïnteresseerd? stuur een mail naar info@restaurantabbys.nl

Wij zijn helaas niet meer geopend voor take away. Kom gezellig op ons verwarmde terras genieten van onze lekkere en culinaire gerechtjes.

 

U kunt natuurlijk heerlijk bij ons op het terras lunchen en dineren, daar serveren wij heerlijke gerechten, leuke gerechtjes en broodjes die vanaf 12.00 uur te bestellen zijn. Ook een heerlijke uitgebreide borrelkaart!

 

 

Over Restaurant Abby's

Het stijlvol ingerichte restaurant Abby’s is te vinden aan het Ritsevoort onder de Molen van Piet. Ons á la carte restaurant heeft 100 zitplaatsen en een prachtig buitenterras met 85 zitplaatsen. U kunt genieten van mooie gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Chef de cuisine Jeroen de Feij en zijn team staan garant voor een heerlijke gastronomische ervaring. Abby's is een prachtige plek waar u kunt lunchen, dineren, maar ook kunt genieten van een kopje koffie met gebak of een lekker glas wijn.

Naar Theater de Vest?

Abby’s is slechts een paar honderd meter verwijderd van Theater de Vest. Maak uw avondje uit compleet, door voor een voorstelling te dineren bij Abby’s. Onze keuken is vanaf 17.00 uur geopend. Wij serveren iedere dag verse vis uit de viskar voor het raam of kies een gerecht van de kaart. Als u aangeeft dat u naar het theater gaat, houden wij er rekening mee dat u niet te laat komt.

 

Homepage 8211 Oud