Wijnkaart - Ontdek de lekkerste wijnen - Restaurant Abby's

Laat u verrassen en geniet van de heerlijke wijnen van

Restaurant Abby's

Wijnkaart

Als wijnliefhebber komt u bij ons helemaal aan uw trekken! Wij schenken u naast onze uitstekende huiswijnen maar liefst 8 verschillende wijnen per glas. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u altijd een kwalitatief perfect glas wijn geserveerd krijgt. Hier zorgt het professionele Enomatic wijntap systeem voor.

De flessen van de wijnen die we, naast onze huiswijnen, per glas schenken zijn geplaatst in een speciale kast waarin de temperatuur optimaal beheerst wordt. Daarnaast zorgt het systeem ervoor dat de wijn in de geopende fles afgeschermd wordt van zuurstof waardoor deze gedurende meerdere dagen in perfecte conditie blijft. Dit geeft u, als wijnliefhebber, de kans om verschillende wijnen per glas te genieten zonder dat u daarvoor een hele fles hoeft te bestellen. Op uw gezondheid!

Op onze wijnkaart hanteren wij duidelijke symbolen die u in staat stellen heel gemakkelijk het karakter van de verschillende wijnen te herkennen. Hier ziet u de symbolen en de verschillende bijbehorende karakters van onze wijnen.

Om u te laten genieten van fraaie wijnen met een grote reputatie zonder u al te diep in de buidel te laten tasten, hebben wij onze topwijnen heel vriendelijk geprijsd. In plaats van een traditionele calculatie te hanteren berekenen wij u een vast bedrag bovenop de inkoopprijs. Op deze manier blijven deze bijzondere kwaliteitswijnen bereikbaar voor iedere wijnliefhebber.

Abby's High Wine
Laat u verrassen door de Abby’s High Wine. 3 spannende wijnen en daarbij heerlijke bijpassende hapjes. Een heerlijk arrangement voor bijvoorbeeld na het shoppen voor maar € 33,50 per persoon bij minimaal 2 persoon. U bent voor dit arrangement van harte welkom op elke dag van de week, alleen wel even reserveren. Dit kan via 072 – 511 11 11.