Catering

Voor bedrijven
Veel bedrijven hebben een paar keer in hun bestaan wel iets te vieren en grijpen zo’n gelegenheid aan om er een onvergetelijk feest van te maken voor medewerkers, partners en relaties. Bij een feest hoort natuurlijk ook eten en drinken. Restaurant Abby’s heeft gepassioneerde koks die u en uw gasten verrassen en verwennen met hun kookkunsten. Zij maken hapjes en gerechten klaar die gewoonweg geproefd móeten worden. Hierbij maken zij gebruik van verse ingrediënten, subtiele kruiden en een zorgvuldige, toegewijde bereiding. De catering van uw bedrijfsevenement wordt met Abby’s een onvergetelijke ervaring, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan. En wilt helemaal niets zelf doen tijdens uw feest, dan kunnen wij ook voor de bediening zorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Vergaderingen
Heeft u een grote zakelijke bijeenkomst, waar een diner op de vergaderlocatie ideaal is? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Voor particulieren
Of u nu een familiedag, een reünie, een vrienden- of vriendinnenfeest of een jubileum viert, iedereen is nieuwsgierig naar wat er gegeten wordt. Organiseert u een feest en bent u op zoek naar hapjes of een compleet diner? Dan bent u bij Abby’s aan het juiste adres. In overleg met u leveren wij heerlijke hapjes of een mooi diner. En wilt helemaal niets zelf doen tijdens uw feest, dan kunnen wij ook voor de bediening zorgen, zodat u zelf ook optimaal kunt genieten. Vraag naar de mogelijkheden!

Complete evenementen
Naast het bereiden van lekker eten verzorgt Restaurant Abby’s complete evenementen. Wij denken graag met u mee en nemen u alles uit handen om het perfecte feest te organiseren én te begeleiden. Denk hierbij aan de aankleding van het feest, het verzorgen van het entertainment, de inrichting, de decoratie van de zaal en nog veel meer. Kortom, wij bespreken graag al uw wensen, en zorgen voor het perfecte feest.

Bent u nieuwsgierig geworden stuur ons een mail naar info@restaurantabbys.nl.