Over ons

 

Vier Vaderdag bij Restaurant Abby’s!

Wij zijn op Vaderdag natuurlijk geopend, die middag serveren wij een Vaderdag High Wine € 31.50 p.p. en in de avond kunt u gewoon ala carte bij ons komen dineren met een stoere Côte du Boeuf…

toch leuk om de leukste vader te trakteren op een High Wine !!

Haal anders gewoon een leuke cadeaubon dan kan je een andere keer trakteren. Deze zijn verkrijgbaar aan de bar.

Wil je reserveren? Bel ons op 072-5111111.


Over Abby’s

Het stijlvol ingerichte restaurant Abby’s is te vinden aan het einde van het Ritsevoort onder de Molen van Piet. In ons á la carte restaurant kunt u genieten van mooie gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Chef de cuisine Michiel Zwart en zijn team staan garant voor een heerlijke gastronomische ervaring. U kunt zomers buiten zitten op een heerlijk terras, waar u kunt lunchen, dineren, maar ook kunt genieten van een kopje koffie of een lekker glas wijn.

Naar Theater de Vest?
Abby’s is slechts een paar honderd meter verwijderd van Theater de Vest. Maak uw avondje uit compleet, door voor een voorstelling te dineren bij Abby’s. Onze keuken is vanaf 17.00 uur geopend. Wij serveren iedere dag verse vis of kies een gerecht van de kaart. Als u aangeeft dat u naar het theater gaat, houden wij er rekening mee dat u niet te laat komt.

Een tafel reserveren?
Neem contact met ons op via 072 511 11 11

AVG
Restaurant Abby’s en AVG