Restaurant Abby’s

Geachte gast,

Je kunt bij Restaurant Abby’s terecht voor afhalen en bezorgen van woensdag t/m zaterdag én 1e en 2e Pinksterdag. Bestellen kan uitsluitend hier. Niet per telefoon.

Wij kunnen eindelijk vanaf 1 juni weer gedeeltelijk open vanaf 10.00 uur ’s morgens. Voor lunch en diner werken we met twee  tijdslots.

  • Lunchtijden: 12.00 tot 13.15 of vanaf 13.30 uur tot….
  • Dinertijden: 17.00 tot 19.15 of vanaf 19.30 uur tot…..

Het kwartiertje ertussen geeft ons de mogelijkheid om alles schoon te maken en in te dekken.

Let op: binnenkort komt er een reserveringsmodule op onze site, tot dan kunt u telefonisch reserveren van maandag t/m vrijdag tussen 14.00 – 17.00 uur via ons telefoonnummer 072 511 11 11.

Hartelijk dank voor uw begrip,
Directie en medewerkers van Abby’s


Bezorgen en afhalen

Restaurant Abby’s bezorgt van woensdag t/m zaterdag én 1e en 2e Pinksterdag heerlijke gerechten en afhalen is bij Abby’s ook mogelijk!
Kijk hier voor meer informatie.


Over Abby’s
Het stijlvol ingerichte restaurant Abby’s is te vinden aan het einde van het Ritsevoort onder de Molen van Piet. Ons á la carte restaurant heeft maximaal 70 zitplaatsen, u kunt  genieten van mooie gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Chef de cuisine Jeroen de Feij en zijn team staan garant voor een heerlijke gastronomische ervaring. U kunt zomers buiten zitten op een heerlijk terras, waar u kunt lunchen, dineren, maar ook kunt genieten van een kopje koffie of een lekker glas wijn.

Naar Theater de Vest?
Abby’s is slechts een paar honderd meter verwijderd van Theater de Vest. Maak uw avondje uit compleet, door voor een voorstelling te dineren bij Abby’s. Onze keuken is vanaf 17.00 uur geopend. Wij serveren iedere dag verse vis uit de viskar voor het raam of kies een gerecht van de kaart. Als u aangeeft dat u naar het theater gaat, houden wij er rekening mee dat u niet te laat komt.

Een tafel reserveren?
Neem contact met ons op via 072 511 11 11

ENGLISH / GERMAN

   
Click here to check out our English or German menu.

AVG
Restaurant Abby’s en AVG-