Over ons

Het stijlvol ingerichte restaurant Abby’s is te vinden aan het einde van het Ritsevoort onder de Molen van Piet. In ons á la carte restaurant kunt u genieten van mooie gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Chef de cuisine Harrit Tolsma en zijn team staan garant voor een heerlijke gastronomische ervaring. U kunt zomers buiten zitten op een heerlijk terras, waar u kunt lunchen, dineren, maar ook kunt genieten van een kopje koffie of een lekker glas wijn.

Gaat u naar het theater?
Abby’s is slechts een paar honderd meter verwijderd van Theater de Vest. Maak uw avondje uit compleet, door voorafgaand aan de voorstelling heerlijk te dineren bij Abby’s. Vanaf 17.00 uur is onze keuken geopend. Wij serveren iedere dag heerlijke verse visjes of u kunt van de kaart kiezen. Als u aangeeft dat u naar het theater gaat, houden wij er rekening mee dat u niet te laat komt.

Wilt u een tafel reserveren?
Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer (0)72 511 11 11.

Wandelen door de straten kon al op Google Street View en sinds kort kunt u ook een kijkje in Restaurant Abby’s nemen. Hopelijk bent u enthousiast en zien u binnenkort bij Abby’s!